Pogled iznutra na kronometar utrku 'Omiška stina 2'

Odvožena je posljednja kronometar vožnja regionalnog prvenstva Hrvatske Regija Jug i to u našem Omišu. Drugu utrku ove sezone na parkingu Priko vozio je 41 vozač iako su bila prijavljena 63 vozača. Vremenska prognoza nije bila naklonjena domaćinima, do samog starta utrke pogledi su bili upereni u nebo bojeći se najavljene kiše. I nekoliko kapi utjecalo bi na borbu za najbolja vremena. Srećom, umjesto kiše vozači su se morali "boriti" sa hladnim asfaltom i neugrijanim gumama ...

KRONOMETAR UTRKA

AK "Oneum" na kraju sezone 1. u poretku klubova

Tekst i slike: Ante Jerčić

Domaćini, AK „ONEUMOMIŠ, obzirom na uvjete ostaju s osmjehom na licu jer je dvodnevno događanje proteklo bez ikakvog incidenta.Za osmjeh su zaslužni i domaći vozači koji su odličnim vožnjama klubu osigurali prvo mjesto u poretku klubova.

Kao gosti su nam se predstavili studenti FESB-a koji su osim još jednog u nizu izlaganja ovaj put imali priliku gledateljima pokazati da njihovih ruku djelo i odlično funkcionira u praksi.Mlađi naraštaji su se većinom okupljali i pratili zbivanja oko karting ekipe, većinom šibenčana, koji su pokazali da nikad nije rano za uzeti rukavice i kacigu i zasjest u karting.

Oni pak stariji su imali priliku vidjeti vozila svoje mladosti, koja su nam doveli članovi Splitske oldschool patrole.

I ovim putem organizatori se zahvaljuju Gradu Omišu, Omiškim vatogascima i policiji, moto klubu Reborn Dalmacija, karting areni Split, te obrtu za prijevoz „Dare“ na pomoći pri organiziranju natjecanja.

Ante Alduk pobjednig Omiške stine

Uz mnoštvo slika i videozapisa na našoj FB stranici AK ONEUM valja istaknuti i one koji su zasluženo ponijeli pehare svojim kućama, naravno baziramo se na naše Oneumce koji su ove sezone kući donjeli velik broj pehara.Od vozača koji voze za naš Oneum, najuspješniji su bili:

Jerko Bartulović koji je osvojio 1. mjesto u klasi 6 te 3. mjesto ukupnog poretka,
Neven Križanac je osvojio 3. mjesto u klasi 1,
Josip Maršić 1. mjesto u klasi 2,
Kristijan Veić 2. mjesto u klasi 2,
Tomislav Tomaš 1. mjesto u klasi 4,
Domagoj Šaškor 2. mjesto u klasi 5 i 3. mjesto u poretku juniora,
Ivan Batalić 3. mjesto u klasi 5,
Mate Skender 2. mjesto u klasi 7,
Tonći Nazor 3. mjesto u klasi 7.

Za klub su još nastupili Živko Roguljić, Siniša Brstilo, Ante Pavić, Ivan Škero te Bogdan Utrobičić koji su vozili na otvorenom prvenstvu, a njihove rezultate možete vidjeti na fotografiji u nastavku:AK “Oneum” je na kraju sezone završio na 1 mjestu u poretku klubova te uredništvo portala ovim putem čestita našim utrkajcima.

Povezani članci