Radionica: Split Innovation Hub Experiment

RadionicaNa radionici u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu, u utorak, 12. veljače saznajte kako i zašto osnovati j.d.o.o. te koji su to novi trendovi i prilike za pokretanje poduzetničkog poduhvata. Koliko je uistinu jednostavno osnovati jednostavni d.o.o. iz vlastitog iskustva će prenijeti Ante Matijaca, koji je ovu mogućnost upravo iskoristio za osnivanje svoje tvrtke Unity...

PODUZETNIŠTVO

Izvor: Slobodna Dalmacija

Bivši rock kritičar, zaštitnik, medijator i gurman, Mladen Vukmir, koji se specijalizirao za zaštitu intelektualnog vlasništva i svoju diplomu stekao na prestižnom američkom sveučilištu Franklin Pierce Law Center, govoriti će o poduzetničkom trenutku i utjecajima novih tehnologija na razvoj gospodarstva i pravnog sustava, kao i prilikama koje novi trendovi donose za pokretanje vašeg poduzetničkog poduhvata.

Split Inovation Hub

Informacije o Split Innovation Hub Experiment radionici koju organizira Ured za transfer tehnologije uz potporu Veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država i u okviru Europske poduzetničke mreže na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Povezani članci

Who's Online

We have 518 guests and no members online