KRP Dugi Rat: Ispali na penale u četvrtfinalu Crikvenice Open

KRP Dugi RatDrugi turnir prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku održao su u Crikvenici na plaži Balustrada i ponudio je više od očekivanog. Pred ispunjenim tribinama najbolji hrvatski rukometaši na pijesku pokazali su zašto je ovaj sport u stalnom usponu. Mnoštvo atraktivnih poteza i uzbudljivih utakmica rezultiralo je i posjetom iznad očekivanja. Nemali broj znatiželjnika zastao je prolazeći pokraj terena, a zatim se i pridružio na tribine te začas pridružio navijanju i dobroj atmosferi tokom cijelog poslijepodneva. 20 prijavljenih ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji, među njima i ekipa KRP "DUGI RAT" iz Dugog Rata, sve najbolje što se u Hrvatskoj u ovom trenu može vidjeti, kao da je bilo dodatno inspirirano ispunjenim tribinama pa smo tokom cijelog dana gledali brojne piruete, cepeline i atraktivne poteze...


RUKOMET NA PIJESKU

Crikvenica Open 2010.

Izvor: zrs.com.hr

Muški dio turnira odigravao se u dvije skupine s po 6 ekipa, a prve 4 iz svake skupine plasirale su se u četvrtfinale.

U skupini "B" nastupili su naši pjeskari iz KRP "Dugi Rat", zajedno sa ekipama Detono, White boys, BHC Sokol, Chuck Norris i Sandokan.

U četvrtfinalu dugoratski pjeskari naletjeli su na odličnu ekipu Let Cepelin Toma-soft. Utakmica je bila neizvjesna. Dugoraćani su dobili prvi set, a onda kao da ih je presjekla gadna ozljeda Marka Galiota Zele, koji je nastradao u "prijateljskoj vatri", nakon jednog zračnog sudara s - Stjepkom Čulićem Žutim. Kao uspomena na Crikvenicu nositi će još neko vrijeme bijeli okovratnik, a mi mu želimo što brži oporavak. Drugi set dugoraćani su izgubili, a u lutriji penala u polufinale su prošli Zagrepčani.

Bit će bolje na Trogir Openu ...

REZULTATI

KRP Dugi RatBHC Sokol – KRP Dugi Rat 2:0 (19:12, 14:10)
KRP Dugi Rat – Chuck Norris 2:0 (20:14, 24:23)
Sandokan – KRP Dugi Rat 0:2 (0:10, 0:10)
Detono – KRP Dugi Rat 2:0 (20:7, 24:14)
KRP Dugi Rat - White boys 2:0 (20:19, 22:8)

Četvrtfinale:
Let Cepelin Toma-soft - KRP Dugi Rat   2:1 (18:28, 26:22, 5:4)


POREDAK

1. Sandstorm
2. Let Cepelin Toma-soft
3. Detono Zagreb
4. BHC Sokol
5. White boys
6. KRP Dugi Rat
7. BHC Dubrava
8. Salon tepiha
9. Chemo profili Zagreb
10. Chuck Norris
11. Caffe bar Amadeus

Povezani članci

Who's Online

We have 157 guests and no members online