Nije Ana nego sajam Saso

Međunarodni sajam Saso, 22. po redu, počinje u srijedu i traje do subote, od 24. do 27. listopada u splitskoj Spaladium Areni. I ove godine obuhvaća niz specijaliziranih sajmova, kao što su 22. Međunarodni sajam graditeljstva, 22. Međunarodni sajam drvne industrije, 22. Međunarodni sajam metalne industrije, 22. Međunarodni sajam alata, strojeva i opreme te 3. Međunarodni sajam komunalne opreme i 2. Međunarodni sajam bazena i bazenske opreme. Na sajmu će se predstaviti 883 brenda izlagača iz osam zemalja.
- Tijekom četiri dana trajanja, na tri nivoa sajma posjetitelji će imati priliku vidjeti sve nove trendove vezane za niskobudžetne i ekskluzivne adaptacije samih objekata, sve vezano za gradilišta i gradnju novih objekata, kuća za odmor, bazene, uređenja interijera, a i moći će iskoristiti sve prigodne sajamske popuste - navela je direktorica sajma Sanja Vuković Veić. Cijena ulaznice za sajam Saso iznosi 30 kuna.
Osim izlagačkog, naglasila je i bogati konferencijski program, pa izdvojimo tako 11. Dan građevinara, 15. Dan arhitekata, a obradit će se teme vezane za Split, ugostit će i Fond za zaštitu okoliša, kao i grupaciju komunalnih poduzeća pri HGK-u, te još  niz stručnih skupova i popratnih prezentacija.

Izvor: Dalmatinski portal

Povezani članci

Who's Online

We have 250 guests and no members online