Petak, 18 sati, Poljički trg: Druženje s HSP-om

Anita ErcegovićU petak u 18 sati na Poljičkom trgu dugoračanima će se predstaviti lista HSP-a za Općinsko vijeće i Anita Ercegović, kandidatkinja HSP-a za načelnicu Općine Dugi Rat. Dođite i saznajte što ima novo u originalnom HSP-u i borbi klonova, saznajte više o nedavnim kadrovskim osvježenjima u stranci i na listi, te poslušajte kako HSP vidi rješenja naši aktualnih problema... Anita Ercegović, predsjednica HSP-a Dugi Rat, ističe da HSP u Dugom Ratu ima jaku podružnicu sa kvalitetnim vodstvom i članovima, te da će na lokalnim izborima ostvariti dobar rezultat ...

LOKALNI IZBORI

Anita Ercegović šefica HSP-a

U nazočnosti Mirka Čondića, stranačkoga povjerenika za Splitsko-dalmatinsku županiju, sredinom travnja u Dugom Ratu je održana izborna skupština na kojoj je za predsjednicu dugoratskog HSP-a izabrana Anita Ercegović, ujedno i kandidatkinja za općinsku načelnicu, dok su dopredsjednici Goran Tafra i Bruno Kegalj.

HSP Dugi Rat

- U protekle četiri godine HSP je u Dugome Ratu izgubila ugled zbog djelovanja bivšega predsjednika naše podružnice koji je iznevjerio pravaška načela surađujući s vladajućim HDZ-om - kazala je Ercegović.

Za rizničara dugoratskog HSP-a izabran je Luka Čulić, tajnik je postao Pere Vuković, u Izvršni odbor ušli su Nevio Tomić, Blago Perić, Marija Jakovljević i Branimir Jakovljević, dok Nadzorni odbor čine Ivan Kapuralić, Duje Tomaš i Nikola Lozić.

HSP Dugi Rat