Goran Šušnjara, trener NK Omiša: Žele nas izbaciti iz lige!

goran šušnjaraTrećeligaš Omiš u subotnjem je gostovanju u Pločama u sklopu 8. kola poražen od Jadrana (3:1). Međutim, poraz je direktno uvjetovan odlukama glavnog suca Ivana Čačića koji je gostujućim igračima pokazao čak devet žutih kartona (to uključuje i one crvene boje koje su dobili Tonči Žilić i Frane Pivčević), a pocrvenio je čak i trener gostiju Goran Šušnjara. Što se to zbilo u Pločama Goran Knezović, novinar portal DalmacijaNews priupitao je trenera Omiša ...


GORAN ŠUŠNJARA:

Žele nas izbaciti iz lige!

Piše: Goran Knezović / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews

- Jadran ne bi dobio utakmicu da se igralo do sutra i onda su nam suci morali izbaciti dva igrača! Poveli smo već u drugoj minuti, a potom i dali regularan gol. No, primili smo taj za 2:1 iako je bilo evidentno da je igrač Jadrana, Čotić, petnaest metara u zaleđu! Nisam mogao više izdržati – objašnjava trener Omiša koji je uletio u teren premda sam kaže kako to nije bio način.

goran šušnjara- Nemoguće je dobiti devet kartona, a od toga niti jedan za prekršaj već samo zbog priče, razgovora s igračima i sucem. Puna mi je kapa svega, ne želim se opterećivati sa suđenjem, ali to se ponavlja iz utakmicu u utakmicu. Vjerojatno je Čačić dobio naputke... - razočarano nam priča Goran Šušnjara i pita se zašto...

- Pa jedini razlog jest taj da nas žele izbaciti iz lige!

NK Omiš se nakon osam odigranih susreta nalazi na petnaestom mjestu III lige-jug HNS; tri su mjesta od dna dok su, zanimljivo, prošlu sezonu zaključili s petim mjestom, ali od vrha. Je li liga jača ili je Omiš slabiji?

- Nama je nekoliko igrača (Jordan, Farić, Krišto, Ljuta...) otišlo i jesmo se pomladili, ali smatram kako je liga slabija u odnosu na prošlu. Tražio sam ja četiri, pet igrača na početku, međutim zbog financijske situacije morali smo se osloniti na mladost. Ali mišljenja sam kako možemo ploviti sredinom tablice, samo suđenje mora biti 50:50 - zaključuje strateg Omiša Goran Šušnjara.

Povezani članci

Who's Online

We have 433 guests and one member online

  • admin