CISEx Friday opet u Splitu

CISEx Friday, druženje hrvatskih softverskih izvoznika i svih zainteresiranih za tu tematiku, po drugi put će se održati u Splitu 5. travnja 2013. godine, i to u svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta uz početak u 17 sati. Predsjednik IMEF-a Split Živko Krstić predstavit će dosadašnji uspješni rad Udruge te objasniti što je potrebno da studenti ostanu u Hrvatskoj i izgrade sebe kao konkurentnu radnu snagu. Nakon toga slijede prezentacije koje će održati Ivan Burazin (CodeAnywhere) i Mario Frančešević (SeekAndHit) koji će predstaviti dva svoje uspješne projekta koja su nastala u Splitu i postigli izvozni uspjeh, a u planu je i jedno predavanje s gostom iznenađenja te ono koje će održati Antonio Perić-Mažar iz Locastica ...

Piše: Jasmina Kolić / Rep.hr
Izvor: Rep.hr

Organizaciju događaja ovaj put su zaduženi tvrtka Locastic i Udruga studenata informatičkog menadžmenta Sveučilišta u Splitu (IMEF Split).

S obzirom na veliki interes i uspjeh prvog splitskog CISEx Fridaya, ovaj događaj bit će prvenstveno orijentiran prema studentima.

Nakon formalnog dijela programa slijedi druženje u caffe baru Funky u sklopu fakulteta. Ulazak na događaj je besplatan ali je potrebno rezervirati ulaznice preko sustava Entrio.hr zbog ograničenih kapaciteta dvorane.

Povezani članci

Who's Online

We have 133 guests and no members online