Ante Vitaić ipak potpisao novi dvogodišnji ugovor s RNK Split

ante vitaićNadopuna: Vitaić se u posljednji trenutak predomislio i potpisao dvogodišnji ugovor s crvenima...
Filip Marčić i Ante Vitaić nisu dogovorili produžetak suradnje s Radničkim nogometnim klubom Split. Standardnim prvotimcima istekao je ugovor i nakon današnjeg sastanka čelnici Splita na njih više ne računaju. - Marčiću i Vitaiću ugovor neće biti produžen. Kao standardnim prvotimcima koji su doprinijeli uspjesima kluba u prethodnim sezonama klub im se zahvaljuje i želi im uspjeh u nastavku karijere - rekao je glasnogovornik Splita Jerko Trogrlić, a iz skladnog gnijezda prenosi DalmacijaNews.

VITAIĆ POTPISAO

Vitaić ipak potpisao novi 2-godišnji ugovor sa Splitom

Piše: Božo Pavković / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews

Nakon što je u subotu bilo objavljeno kako RNK Split neće produljiti ugovore s Antom Vitaićem, vodstvo kluba danas je obavilo još jednu rundu pregovora s Vitaićem nakon čega je na obostrano zadovoljstvo jedan od najiskusnijih igrača Splita potpisao vjernost klubu na još dvije godine.

ante vitaić

- Pronašli smo zajednički jezik, predsjednik Slaven Žužul mi je u razgovoru pokazao koliko je fer prema meni, a da ujedno štiti interese kluba. Sretan sam što se ova priča nastavlja, jedva čekam popodnevni trening - kazao nam je Orijanin Ante nakon potpisa.

Ante Vitaić je igrač s najviše nastupa u dresu "crvenih" i sigurno se radi o jednom o veznjaku koji čini kralježnicu momčadi s Parka mladeži. Čak 52 puta u protekle dvije sezone je nastupio u Prvoj HNL - najviše od svih prvotimaca Splita.

Svima u Parku mladeži je bilo jasno da ekipa ne bi bila ista bez njega, pa su ga suigrači koji su bili na jutarnjem treningu po dolasku stali nagovarati da ostane, a u tome je najviše prednjačio Hrgović.

Kada je konačno dogovorio nastavak suradnje, cijeli klub mu je čestitalo, a zadovoljstvo nije krio ni predsjednik Slaven Žužul.

- Svi u klubu smo apsolutno zadovoljni što Ante ostaje dio momčadi. Zajedno smo od Treće lige i nitko od nas nije bio ravnodušan prema rastanku. Ante je dobar igrač i čovjek, te njegov ostanak možemo gledati kao veliko pojačanje za klub - rekao je predsjednik Splita.

Povezani članci

Who's Online

We have 397 guests and no members online