Denis Ljuta 'naljutio' Klišane

Nk OmišDo prvog dijela trećeligaške bodovne utrke preostala su još dva kola. Nogometaši Omiša iznenađenje su ove nogometne jeseni. Nakon sezona tavorenja pri dnu lige i borbe za opstanak, Omišani su se vinuli skoro do vrha tablice III HNL. Subotnji "pohod" na Klis završio je slavodobitno. Gusaru su "pobrali" pun plijen bodova na gostovanju kod Uskoka, zahvaljujući ponajprije hitrom i lucidnom Denisu Ljuti, te omiškom čuvaru mreže Bošku Baučiću. Kad se rezultat lomio kod 1:0 za goste, čuvar mreže Omiša je u dva navrata reagirao mačjim refleksom i sačuvao svoj gol netaknutim. U nastavku je omiški trener Goran Šušnjara pomalo povukao momčad na svoju polovicu, zatvarajući utakmicu, a u špici napada ostavio raspoloženog Denisa Ljutu, koji je bio neriješiva enigma za domaću obranu ...


NK OMIŠ

Piše: M. Šarić / Sportske Novosti, M.B.
Izvor: Sportske Novosti


U drugom dijelu, samo što se krenulo s centra, u 46. minuti Ljuta je iskoristio neopreznost Uskokove obrane, te je prevario vratara Uskoka, Miljka i pogodio za 0:2.

Iako su domaći igrači poslije primljenog drugog pogotka igrali pogrešno, nabacujući visoke lopte, gdje su uglavnom dominirali visoki i snažni stoperi Omiša, Klišani su imali i tri vrlo izgledne prigode koje nisu realizirali.

Povezani članci

Who's Online

We have 379 guests and one member online

  • admin