Glas Poljica: Ivan, Leonora i Margareta najbolji

Sudionici  Glasa PoljicaIzborom Ivana Vučemila i Leonore & Margarete Smajli za najbolje pjevače ovogodišnjega “Glasa Poljica” pred prepunim gledalištem na Poljičkom trgu u Dugom Ratu završilo je 8. dugoratsko ljeto. Naime, nakon izvedene 22 pjesme, koliko ih se natjecalo na 8. dugoratskom ljetu, po ocjeni žirija, treće mjesto pripalo je Margariti Smajli, drugo mjesto je pripalo Duji Vukoviću, a prvo mjesto Leonardi i Margariti Smajli, dok su treće mjesto publike osvojile Lucija Sudić i Anamarija Čikotić (pjesmom “Fjaka”), drugo mjesto publike (pjesmom “Rano”) pripalo je Petri Zeljković, a (pjesmom “I wanna be startin something”) prvo mjesto je osvojio Ivan Vučemil. Nakon službenog dijela programa, nastupila je udruga “KAM-HRAM” iz Splita, koja je svojim spektakularnim programom više puta digla na noge brojne Dugoraćane i njihove goste, a na kraju je upriličen vatromet ...


ZAVRŠENO DUGORATSKO LJETO

Ivan, Leonora i Margareta najbolji


Piše i snimke: Davor Grgat / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


Ovogodišnje Dugoratsko ljeto održano je pod pokroviteljstvom Općine i Turističke zajednice Dugi Rat, a u organizaciji Udruge "Tvornica" i, po mišljenju mnogih, premašilo je sve dosadašnje dugoratske manifestacije.

Sudionici 8. Glasa Poljica

Sudionici 8. Glasa Poljica

Stoga sve čestitke idu predsjedniku udruge Goranu Tičiću i njegovoj ekipi, koji su za posljednja dva mjeseca uspjeli organizirati čak 16 manifestacija, među kojima kazališne predstave, koncerte, izložbe, književne, filmske i folklorne večeri te večeri za mlade, ljetne maškare te dva festivala.

Povezani članci

Who's Online

We have 339 guests and no members online