Ante Vitaić: Vjerojatno mi slijedi operacija, ali ne sumnjam u povratak

Ante VitaićSplitov veznjak, "dite Orija", Ante Vitaić obnovio je ozljedu koljena na pripremama u Austriji zbog čega će s terena izbivati na duže vrijeme. - S obzirom da se ozljeda ponavlja vrlo vjerojatno mi slijedi operacija. Najvažnije je da ona prođe kako treba, a ni najmanje ne sumnjam da ću se onda vratiti. Bog mi daje snagu da prođem još jednu seriju terapija i oporavka. Osijećam se dobro, živim zdravo, radim na sebi, a i ovakvi zahvati su postali svakodnevnica u profesionalnom sportu tako da vjerujem da ću se vratiti u maksimalno kratkom roku. Naravno liječnici će odlučuiti kad će to biti - kazao je Vitaić. Posljednja sezonu Ante je krenuo kao nikad do sad, nakon prvog dijela bio je prvi strijelac kluba, a nakon toga su uslijedili problemi s ozljedama ...

ANTE VITAIĆ:

Vjerojatno mi slijedi operacija, ali ne sumnjam u povratak

Piše: Blaž Duplančić / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews


- Takve stvari se ne mogu planirati. Na meni je da radim sve što je u mojoj moći da takvih ozljeda ne bude, ali nekad se one jednostavno dogode, no to što te spomenuli da sam igrao možda i svoj najbolji nogomet je također nešto što me ohrabruje. Osijećam da još nisam pružio svoje najbolje partije, a vrijeme će pokazati je li to tako - kaže Ante.

Vitaić je komentirao i dolazak Tomislava Dujmovića u redove RNK Split.

- Radi se o igraču s reprezentativnim iskustvom koji će sigurno biti veliko pojačanje za našu momčad. Neovisno o mojoj ozljedi mislim da nam je trebao takav igrač, pogotovo s ambicijama koje kao klub imamo. Igrao sam protiv njega još dok je igrao u Međimurju. Bit će mi drago vidjeti ga u našem dresu.

Povezani članci

Who's Online

We have 430 guests and no members online