Posjetite adventsku kućicu Vlajland

U petak, 30.12. Vas zabavlja Dream band. Početak koncerta najavljen je u 20 h. Dođite u što većem broju te nam pomozite da postignemo naš humanitarni cilj, poručuju iz Vlajlanda. Sto se tiče spize, u ponudi su ukusni ćevapi u somunu koje vam pripremaju grill majstori Venco & Dule. Uz brojne bogate nagrade lutrije, ne propustite osvojiti onu glavnu a to je ulaznice za 4 osobe u Božićno selo Dolac Gornji + 4 kuhana vina.

Posjetite adventsku kućicu Vlajland

Vrijedne ruke mladih momaka iz Dugog Rata poviše svojih domova izradile su Adventsku kućicu Vlajland koja je otvorila svoja vrata u subotu, 17. prosinca u 16 sati i raditi će svakim danom do kraja godine uz bogatu ponudu zabave, hrane i pića. Mladi dugoračani poručuju da Vam neće faliti ničeg bitnog, a sav prihod namijenjen je humanitarnoj udruzi "Zagrljaj" iz Dugog Rata za djecu sa posebnim potrebama.

Eto, kad se vrijedne ruke slože, sve se može, pa su momci s "vrha Dugog Rata" sami pribavili sav materijal koji im je bio potreban za izgradnju adventske kućice, pa su prionuli pravljenju kućice, potom uredili i blagdanski ukrasili okoliš, i sve je osim, lijepog vremena, bilo spremno za otvaranje...

A u Vlajlandu će svatko moći pronaći nešto za sebe, bio on vlaj, bodul, fetivi ili pak zalutali balunjer iz Aregentine. Uz šušur, dobru atmosferu i zabavu nudit ćemo i veliki izbor pića, između ostalog i domaće, dugoratsko, poljičko craft pivo 'Mila', pa kuhano vino, domaće rakije, likere, sokove,... a što se tiče spize u ponudi su kuhane kobasice s kiselim kupusom, jela s grila, te fritule, domaće, naravno, a cijene će biti popularnije od nekih dugoratskih pjevača.

Ne, neće faliti ni glazbenog programa pa će se moći uživati i u svirci uživo, ali i tomboli koja će se igrati u tri kruga, u zadnjem Vas očekuje nagrada od čak 1.500 do 2.000 kuna. Za pod bor...

O svemu tome se raspisala i Dalmacija Danas, pa da ne duljim, od subote posjetite u večernjim satima Vlajland i lipo se zabavite pri vrhu Dugog Rata, slobodno potrošite ili donirajte koju teško zarađenu kunu. Za dobru je stvar.

Vlajland

Povezani članci

Who's Online

We have 447 guests and one member online

  • admin