Dugoraćani se loše proveli u Dugom Selu

RK Hrvatski dragovoljac

1. HRL, 1. kolo: RK DUGO SELO - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC  38:27 (21:14). Nakon više od mjesec dana pripremnog perioda i nekoliko prijateljskih utakmica igrači Hrvatskog dragovoljca protekli su vikend u Dugom Selu dočekali otvaranje nove sezone, utakmicu prvog kola 1.HRL. Trener Boško "ili si prvi ili si.." Nazor će i ove sezone pokušati osigurati opstanak u prvoligaškom društvu. Zadatak mu nimalo ne olakšavaju brojni izostanci (Banović - pečalba u Njemačkoj; Perić, Vuković - konob.. djelatnici u hrvatskom turizmu; Stipičić, Galiot, Jakellić - ozljede ili premor materijala) , ali čarobnjak Bole se ne žali, nego radi marljivo i pokušava od nekoliko novih igrača (Pavlović - Metković; Bajkuša, Grgat - povratnici na asfalt Streljane) izvući maksimum iz ove mlade ekipe. Umjesto u Omiš, u novu dvoranu, dugoraćani će i dalje biti "domaćini" na parketu male dvorane na splitskim Gripama. A kako je bilo na otvaranju sezone? Paa.. recimo da se dugoraćani nisu dobro proveli u Dugom Selu. Tamnošnji dopisnik La Gazzete dello Sport bio je puno konkretniji u svom izvješću iz kojeg prenosimo nekoliko izjave rukometaša Hrvatskog Dragovoljca, citiramo: "Napad je bia dobar, obrana katastrofa..", "Tribali smo igrat pliću obranu, oni nemaju šutera..", "Da je portir išta obrania dobili bi utakmicu..", "Igrali smo bljak..", "Suci nisu imali isti kriterij, puštali su golove iz koraka..", "Nova je ekipa, još se tražimo..", "Pogodili smo pun kua stativa!" ...

RUKOMET (M)

Dugo Selo. Gradska sportska dvorana. Gledatelja 300.

RK DUGO SELO - RK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 38:27 (21:14)

Izvor: rkhd.hr

RK Hrvatski Dragovoljac Dugi Rat: Glavaš (9 obrana), Gale (7), Plazibat (2), Pavlović (8), Klarić (2), Kaša (3), Bajkuša (2), Perić (1), Pleić, Roščić (l), Grgat, Čorić (l).

No vrijeme, lijepe žene i nova porcija treninga liječe sve, pa ostaje na treneru Boli da za slijedeću utakmicu (06.10. RK HD - KOZALA na Gripama) dobro pripremi ekipu i nizom baltazarovskih eksperimenata dođe do pobjedničke formule.

RK Hrvatski dragovoljac

U tome će mu sigurno pomoći i činjenica da će na toj utakmici moći računati na dva najiskusnija rukometna čarobnjaka, Marka Galiota i Željana Bosnića, čiji se izostanak itekako odrazio na "zimski" rezultat iz Dugog Sela.

A naravno, osim Armanda, na tribinama će biti i ostala vjerna rukometna publika ...

Povezani članci

Who's Online

We have 27 guests and no members online