Memorijalni vatrogasni turnir 'Zdravko Rakela-Bembo'

13. tradicionalni memorijalni malonogometni turnir vatrogasnih ekipa, kojeg naši vatrogasci, članovi DVD Dalmacija Dugi Rat i ove godine organiziraju u znak sjećanja na svog preminulog člana Zdravka Rakelu "Bembu", koji je svoj mladi život izgubio u katastrofalnom požaru na otoku Korčuli 1985. godine, održati će se 29. i 30.04.2017. na asfaltu SRC "Streljana" u Dugom Ratu. I ove godine kao i svih prošlih godina cilj je očuvati uspomenu na kolegu te promocija vatrogastva među mlađim članovima zajednice te druženje i istinsko zbližavanje vatrogasaca u ovom sportskom i prijateljskom nadmetanju. Turnir se igra 5+1 s balunom "četvorkom"..

Izvor: DVD Dalmacija Dugi Rat

dvd dalmacija dugi ratOrganizator moli da se na turniru prijavljuju samo članovi vatrogasnih društva, jer cilj turnira je prilika za druženje i zabavu vatrogasaca.

Zbog loših iskustava od prijašnjih godina, od ove godine prilikom dolaska na turnir trebati će ponijeti sa sobom orginal ili kopiju liječničkog uvjerenja za vatrogasca s osobnom kartom za svakog pojedinca vatrogasne momčadi.

Molimo Vas da nam prilikom prijave naglasite termine za koji niste u mogućnosti odigrati.

Kotizaciju za sudjelovanje na turniru u iznosu od 400,00 kn uplatite na naš žiro račun broj: HR50 2330 0031 1000 4476 3.

dvd dalmacija

Povezani članci

Who's Online

We have 184 guests and no members online