Dalmatinska udruga hotelijera predstavila direktorij ponude

turistiSplitsko dalmatinske udruga hotelijera predstavila je Direktorij Udruge, promidžbenu brošuru koja promovira Udrugu, turističku ponudu Dalmacije i odabranih destinacijskih područja te ponude hotelijera i drugih članova Udruge. Direktorij je namijenjen ciljnim tržišnim skupinama u najvećim europskim gradovima. Direktorij će također biti uručen svim članovima Udruge te će biti raspoloživ gostima po njihovom dolasku u regiju na mjestima kao što su ljetni informacijski punkt u Zračnoj luci Split te informacijski uredi županijskih i lokalnih turističkih zajednica na području Dalmacije ...


KAKO PRODULJITI SEZONU

Izvor: Splitsko-dalmatinska udruga hotelijera

turistiUz direktorij, udruga hoteljera predstavila je aktivnosti koje su poduzeli tijekom 2009. godine u cilju produljenja sezone i što boljeg pozicioniranja Dalmacije kao turističke destinacije.

U nastojanjima da se poboljša zračna povezanost Splita s europskim metropolama postignut je dogovor s domaćim avioprijevoznikom Croatia Airlinesom o produljenju sezone letova na liniji Split - London, dok se za slijedeću godinu najavljuje mogućnost produljene sezone izravnih letova na liniji Split – Pariz.

turistiUz navedene letove, udruga je također započela pregovore o povezivanju Splita s Madridom i Barcelonom tijekom ljetnih mjeseci. Niskobudžetna kompanija EasyJet već je iskazala interes za uvođenjem ove avionske linije u sezoni 2010.

Najavljena je i inicijativa o osnivanju Splitsko-dalmatinskog kongresnog i "insentiv" ureda u funkciji promidžbe i komercijalizacije postojeće kongresne ponude članova Udruge i drugih subjekata koji se žele pridružiti Udruzi u cilju razvoja kongresnog turizma Splita i srednje Dalmacije.

Povezani članci

Who's Online

We have 198 guests and no members online