Iz Regije..

Peovica: Mimica odlazi, stiže Ljubičić

Nikša MimicaOmiški gradonačelnik Ivan Kovačić na jučerašnjoj je sjednici Gradskoga vijeća potvrdio da je s mjesta direktora komunalne tvrtke “Peovica” smijenio Nikšu Mimicu, koji je tom tvrtkom upravljao čak 23 godine, a kao razlog je naveo nedopustivo lihvarenje Grada. - Idem s funkcije uzdignuta čela, a optužbe za lihvarenje i pljačkanje građana ne mogu prihvatiti jer sam uvijek radio u skladu sa zakonom i na dobrobit svih Omišana. Novom direktoru stojim na raspolaganju, te se nadam da ćemo dobro surađivati - zaključio je Mimica. A novi bi direktor, kako neslužbeno doznajemo, trebao biti Leonardo Ljubičić ...

OMIš - NAKON 23 GODINE SMIJENJEN DIREKTOR 'PEOVICE'

Mimica odlazi, stiže Ljubičić

Piše: Vinko Vuković / Slobodna Dalmacija
Izvor: Slobodna Dalmacija


- Zatražio sam od Mimice da mi preda mandat jer je njegovo ponašanje kao prvoga čovjeka “Peovice” bilo nedopustivo. Grad je svake godine “Peovici” plaćao 2.500.000 kuna, a to ova vlast ne može tolerirati - kazao je Kovačić.

Nikša Mimica je, pak, zahvalio vijećnicima i suradnicima, te je mirnim tonom potvrdio svoj odlazak.

Leonardo Ljubičić- Idem s funkcije uzdignuta čela, a optužbe za lihvarenje i pljačkanje građana ne mogu prihvatiti jer sam uvijek radio u skladu sa zakonom i na dobrobit svih Omišana. Novom direktoru stojim na raspolaganju, te se nadam da ćemo dobro surađivati - zaključio je Mimica.

A novi bi direktor, kako neslužbeno doznajemo, trebao biti Leonardo Ljubičić, bivši voditelj splitskog "Merkatora" i razvojne agencije grada Splita.

Povezani članci

Who's Online

We have 267 guests and no members online