Splitska banka se useljava u novi poslovni toranj

Splitska banka slavi useljavanje u nove poslovne prostorije, sjedište će im se nalaziti u prvom tornju Westgatea, i to prema najavama zanimljivom proslavom. U petak, 2.12. u 20 sati najavljen je open air koncert Nene Belana, Harija Rončevića i Marijana Bana, a uz zvuke svima poznatih arija iz opereta Ive Tijardovića okupljeni će moći uživati i u 3D mapping projekcijama na samom pročelju nove zgrade. Od banke a besplatno.. :-)

Izvor: Splitski portal

U vremenu od 19 do 23 sata za sav promet će biti zatvoren dio ulice Domovinskog rata u oba smjera, i to od raskrižja te ulice sa Solinskom ulicom do raskrižja s Dubrovačkom ulicom, zbog održavanja javnog okupljanja, izvijestili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Novo sjedište Splitske banke inače je samo dio projekta Westgate. Do sagrađenog tornja, trebao bi se podignuti još jedan, i to kakav. Sa 27 katova i 110 metara trebao bi postati najveća građevina u Hrvatskoj. Veći dio prostora u novom, još neizgrađenom tornu koristiti će jedan hotelski lanac, koji dosad nije bio prisutan u Hrvatskoj, a u ostatak će biti smještene IT kompanije te inkubator za start-up tvrtke. Kada cijeli kompleks Westgate bude završen, u njemu će raditi 2.500 ljudi.