NK Omiš - NK Dugopolje 0:2

NK OmišgoolNK OMIŠ – NK DUGOPOLJE 0:2 (0:1). U susretu lidera i fenjeraša prvenstva na burovitom Omiškom Ribnjaku vidjeli smo samo naoko izjednačenu utakmicu u kojoj su gosti svoju kvalitetu znali bez većih problema pretočiti u dva pogotka, a domaći svoju terensku inicijativu opet nisu uspjeli materijalizirati, iako su imali dvije izvrsne prilike za pogodak. Prvu je u rezervnog vratara Dugopolja Adriana Bečića zapucao Ivan Šarić u prvom poluvremenu, odlično proigran od strane suigrača, a drugu Ljubomir Petrić na izdisaju sureta, kada mu je lopta malo pobjegla kad je sam izbio pred Bečića, dovoljno da prilika ode u nepovrat. To je bilo sve uzbuđenja vrijedno od Omiša, osim možda nekoliko intervencija u obrani sigurnog (a danas i nesretnog) Vedrana Kovačića i ako ne računamo "poklon-loptu" Nikole Tomića ekipi Dugopolja koju je u u 38. minuti Ante Stipić, izbiviši sam pred Boška Baučića, bez problema ubacio u gol za vodstvo gostiju ... 

III HNL

NK OMIŠ – NK DUGOPOLJE 0:2 (0:1)


Piše: Mladen Banović

Prije toga bilježimo odlično izvedeni slobodni udarac Ante Barača s 25-30 metara koji je dobro zatresao mjesto gdje se spajaju greda i vratnica omiškog gola.

goolBarač je prijetio pogotkom i u nastavku, no Baučić je bio na mjestu i na visini zadatka. Do drugog pogotka lider prvenstva je došao nakon još jedne izgubljene lopte Omišana na sredini. Opasnost je otklonila obrana blokiranjem udarca u korner.

Na dobar ubačaj iz kuta najbolje je u skoku reagirao Danijel Vušković proslijedivši je glavom prema vratima Omiša. Na putu se lopta kao u fliperu odbila od Vedrana Kovačića i zakoprcala u golu.OMIŠ.

Stadion "Anđelko Marušić Ferata".
Gledatelja: 200

Sudac: Ante Elez (Vranjic) - 7,5
Strijelci: 0:1 Stipić u 38. min., 0:2 Vušković u 60. min (autogol Kovačića)
Najbolji igrač: Ante Barač (Dugoplje)


NK OMIŠ

Baučić (7), Nemčić (6), Petrić (6,5), Tomić (6), Pivčević (6,5), Kovačić (7), Jurčević (6,5), Bašić (6) (od 76. Pušić 6), Biuk (6), Hrstić (6) (od 76.Tomaš 6 (od 85. Radić 6)), Šarić (6,5)

Trener: Branko Šušnjara


NK DUGOPOLJE

Bečić (7), Šunjić (6,5), Granić (7), Vušković (7), Keran (6,5) (od 71. Šarić 7), Balić (6,5), Brnadić (6,5), Stipić (7) (od 56. Radošević 7), Rajčić (7), Povijač (6,5) (od 82. Bajimić 6,5), Barač (7,5)

Trener: Ivan Katalinić 

 

Povezani članci

Who's Online

We have 179 guests and no members online