Lukša Smolić i Luka Tokić pobjednici stolnoteniskog turnira

Završen je drugi po redu stolnoteniski turnir u Dugom Ratu. U seniorskoj kategoriji, prvo mjesto je osvojio Lukša Smolić sa Pelješca, a u juniorskoj kategoriji, prvo mjesto je pripalo mladom lokalnom šampionu Luki Tokiću iz Dugog Rata. Poredak seniora:
   1. mjesto - Lukša Smolić (Pelješac)
   2. mjesto - Ivan Ković (Omiš)
   3. mjesto - Ante Erceg (Dugi Rat)
Poredak juniora:
   1. mjesto - Luka Tokić (Dugi Rat)
   2. mjesto - Roko Mladin (Jesenice)
   3. mjesto - Matej Uzinić (Dugi Rat)
Pehare i medalje najboljima su svečano podijelili Ante Raljević, nekadašnji trener i organizator stolnog tenisa, i Renata Blahut Franolić, nekadašnja natjecateljica i višestruka državna prvakinja u stolnom tenisu iz Dugog Rata. Hvala našim stolnoteniskim legendama te svim natjecateljima kao i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji ovog drugog po redu dugoratskog turnira u stolnom tenisu.

Izvor: FB Župa Svetog Josipa

stolnoteniski turnir u Dugom Ratu

stolnoteniski turnir u Dugom Ratu

Naš sumještanin Ante Raljević, mnogima poznat kao dugogodišnji plesač i član uprave KUD-a Dalmacija Dugi Rat, bio je i dugogodišnji natjecatelj u stolnom tenisu a kasnije i trener mnogih naših stolnotenisača i stolnotenisačica te organizator turnira u stolnom tenisu.

U videu nakon turnira u prosstorima naše župe prisutnima je iznio ukratko povijest stolnog tenisa u Dugom Ratu, mnoge značajne uspjehe i rezultate stolnoteniskog kluba u našem mjestu te je progovorio i o želji i ideji da se ponovno pokrene, obnovi stari stolnoteniski klub u Dugom Ratu..  Ajmo mladosti!