Kratki osvrt na predstavu 'Testament' KUU Mosor Gata

predstava Testament na Streljani
Oni koji su odlučili doći na Streljanu u subotu, 21. srpnja, na sportsko igralište koja se prometnulo i kao odlično mjesto za održavanje kulturnih događaja na otvorenom, mogli su doista uživati u "Testamentu", zanimljivoj i izvrsno odigranoj predstavi glumaca-amatera KUU Mosor iz Gata. Na Streljani u subotu nije bilo prošetavanja slučajnih znatiželjnika i putnika "namjernika", žamora iz kafića, glasnogovornika s Orija, glasnog žamora i ćakula, "katrigavanja" stolica, i svega ostalog čemu, nažalost, još svjedočimo u našem Dugom Ratu na Poljičkom trgu (trgu ispred Općine) za ovakvih događaja. Umjesto toga, guštali smo u zanimljivoj predstavi, dojmljivoj izvedbi i glumi Gaćana, u društvu publike koja poštuje glumca i predstavu i tako se i ponaša. Ne, nećemo vam sad ovdje "prepričavati" zaplet predstave i kvariti budući doživljaj, no samo ćemo reći da je tema itekako "aktualna" i da je vrijedi (opet) pogledati.  Oni koji su je propustili imati će priliku za "popravne" ...

DUGORATSKO LJETO

Osvrt na predstavu 'Testament' KUU Mosor Gata

Piše: Mladen Banović

Oni koji su je propustili imati će priliku za "popravne" u Gatima (Skočibe), 5. kolovoza na 7. Danima Ive Marjanovića, s početkom u 21 sat, ili u Omišu, 30. kolovoza u Ilirskom sjemeništu s početkom u 20:30 sati.

Bebići poslije predstave Testament na Streljani

I naravno da ćemo Gaćane još jedanput ove godine gledati i u Dugom Ratu! U kinu "Dalmacija" zahvaljujući agilnosti kulturnjaka "opće prakse" iz dugoratske udruge "Tvornica", ove će nam jeseni održati još jednu predstavu iz svog kazališnog repertoara.

Čara poslije predstave Testament na Streljani

Povezani članci

Who's Online

We have 170 guests and one member online

  • admin