Cesta zvana obmana

Ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić u posljednje vrijeme često nam se pojavljuje u Splitu, pa bi čovjek mogao pomisliti da se oko cesta nešto radi. I trebalo bi tako biti, barem kako ministar tvrdi: drugi najveći grad u Hrvatskoj "za nešto više od dva mjeseca" dobit će pristojan spoj s autocestom, onu nesretnu trakavicu zvanu Solin - Klis. On kaže jedno, a stvarnost drugo - već na prvi pogled jasno je da će se kasniti barem nekoliko mjeseci. Lipši Dalmatinac dok cesta ne naraste. Bit će zanimljivo čuti obrazloženje. Jednako kao što ćemo s radošću gledati Hajdaša Dončića kako se koprca i za godinu-dvije pokušava objasniti zašto u cijelom mandatu nije učinio ama baš ništa oko splitske obilaznice, najzagušenije i najopasnije ceste u državi.., piše Damir Petranović u svom "glavatom" osvrtu na događaje proteklog tjedna na stranicama portala DalmacijaNews ...

CESTE ZVANE ČEŽNJA

Piše: Damir Petranović / DalmacijaNews
Izvor: DalmacijaNews

Službeni podaci su tu, pare koje su već bile spremne Sanader je - hvala na pitanju - poslao u Rijeku, a nama je ostavio da se od Trogira do Omiša truckamo po začepljenoj smrtonosnoj kaldrmi.

kolona na cesti u Dugom Ratu

Hajdaš se silno naljutio kad su ga novinari prije godinu dana prozivali jer ne radi svoj posao, obećao je rezultate do kraja ove godine, a zasad imamo tek obećanje da će se deseci tisuća automobila preusmjeriti na jednu usku cesticu iza Mosora.

A to neće biti ni zanimljivo ni zabavno za gledati.

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and no members online