Sunčano i toplo do +31 i narednih šest dana

na plažiSunčano i jako toplo vrijeme pratit će nas i kroz sljedećih šest dana, a temperature na Jadranu će dosezati i do 31 stupanj Celzija, dok će temperatura mora biti i više nego ugodna za kupanje. Dakle, što se čeka - guštajte! ...

I DALJE LJETNO VRIJEME

Izvor: tportal, crometeo

Na Jadranu će u subotu biti pretežno vedro. U noći će puhati slaba do umjerena bura, a danju slab jugozapadnjak i zapadnjak. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju bit će od 13 do 18 °C, a uz obalu i na otocima od 18 do 23 °C. Najviše dnevne kretat će se od 26 do 31 °C.

I nedjelja će na Jadranu biti pretežno vedra. Noću će puhati slaba do umjerena bura, a danju većinom slab vjetar s mora. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju bit će od 12 do 17 °C, a uz obalu i na otocima od 18 do 23 °C. Najviše dnevne kretat će se od 26 do 31 °C.

Slični vremenski uvjeti u cijeloj Hrvatskoj očekuju se i veći dio sljedećeg tjedna. Do četvrtka jutra će biti vedra i prohladna, a dani nadprosječno topli s temperaturama koje će u kontinentalnim krajevima dosezati 26 °C, a na Jadranu oko 30.

U četvrtak bi moglo zahladnjeti za stupanj ili dva, a na prognostičkim kartama se nazire mogućnost promjene vremena u petak.

Povezani članci

Who's Online

We have 252 guests and no members online