Evo prilike da HotSpot zaživi i u Dućama i Jesenicama

HotSpot Duće?Ministarstvo turizma objavilo je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem Programa poticanja slobodnog pristupa Internetu u turističkim destinacijama ‘Hotspot Croatia’ u 2014. godini. Ukupna sredstava za financiranje iznose dva milijuna kuna, javni je poziv otvoren sve do 2. travnja, a detalji o pozivu mogu se naći na web-stranicama Ministarstva. Evo prilike da HotSpot Dugi Rat zaživi i u Dućama i Jesenicama ...

BESPLATNI BEŽIČNI PRISTUP INTERNETU

Piše: MB

hot spot dugi ratU današnje vrijeme svaki od inozemnih pa i domaćih turista očekuje besplatan Wi-Fi te stoga uopće ne čudi što je Ministarstvo turizma ponovo otvorilo natječaj za dodjelu bespovratnih sredstava za izradu hotspotova.

Prošle godine u Općini Dugi Rat su postavljene dvije pristupne točke za građane bežičnog besplatnog interneta u sklopu ovog Programa. Hvala Općini Dugi Rat koja se uključila tj. prijavila na javni natječaj, te tvrtki Messer na čijem krovu se nalazi jedna pristupna točka, dok se druga nalazi na krovu zgrade stare Općine.

Ovim javnim pozivom moglo bi se sufinancirati proširenje Wi-Fi mreže i na područja naselja Duće i Jesenice, te pojačati propusnost postojeće dvije pristupne točke.

Povezani članci

Who's Online

We have 450 guests and no members online