Shift konferencija 2017.

Codeanywhere Shift Conference 2017 počinje u četvrtak, 1.6. u splitskom HNK. Očekuje se dolazak preko 1.500 domaćih i inozemnih gostiju. U dosadašnjih pet godina održavanja, Shift je ugostio predstavnike najvećih IT tvrtki u svijetu poput Facebooka, Googlea, GitHuba, Dockera, Twitcha i mnogih drugih. Ove godine nas očekuje novih 20 govornika, svjetski poznatih IT stručnjaka. Na Shift 2017 dolaze: Christian Heilmann iz Microsofta iza kojeg je više od 20 godina iskustva rada u web tehnologijama za najveće informatičke tvrtke; Jesper Noer osnivač BitBucketa – besplatnog web alata za dijeljenje programskog koda među članovima tima, i direktor Accenturea, jedne od najvećih tehnoloških konzultantskih tvrtki; Ike DeLorenza direktor je proizvoda Heroku platforme za mrežne aplikacije "u oblaku"; Una Kravets (na slici) iz DigitalOceana, jedne od najvećih poslužiteljskih tvrtki na svijetu, govoriti će o korisničkom sučelju, naprednom dizajnu i optimizaciji slike; Eduard Kunce voditelj je odjela programskog inženjerstva Skypea i stručnjak u provođenju agilnih metoda u svim aspektima tvrtke uključujući i development. Po prvi puta, u sklopu Shift konferencije održavat će se i praktične radionice. Kroz šesnaest workshopa, koji će biti organizirani paralelno s događanjima, posjetitelji će imati priliku upoznati se s najnovijim trendovima i tehnologijama 2017.

ŠESTO IZDANJE SHIFT KONFERENCIJE

Ne propustite priliku i do 31. ožujka kupite karte po povlaštenoj cijeni. Požurite i na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu za najveću informatičku konferenciju u jugoistočnoj Europi koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj stručnjaka te domaćih i inozemnih gostiju te zahvaljujući kojoj su se grad Split i naša županija pozicionirali na mapi Europe kao jedan od informatičkih centara i poželjna lifestyle destinacija za brojne ICT nomade i freelancere.

Shift konferencija 2017.

Za organizaciju cijelog događaja zaslužan je Codeanywhere, jedan od najuspješnijih hrvatskih startupa. Riječ je o tvrtki koji razvija cloud rješenja za programiranje koja omogućavaju programerima razmjenu datoteka, mapa i kompletnih razvojnih okruženja u realnom vremenu.

Povezani članci

Who's Online

We have 457 guests and no members online