Vodstvo i liderstvo teme su studentskih radionica u rujnu

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade. Rujan donosi novu temu mjeseca – “Vodstvo i liderstvo”, piše Dalmacija Danas.
Svi za sebe vole vjerovati kako su rođeni da budu lideri, prvi, oni čija riječ vrijedi i koja se prati. Međutim, vodstvo ili liderstvo nije nešto s čime se rađate (čast iznimkama) već vještine koje lidere krase stječu se vremenom, vježbom, iskustvom i edukacijom. Stoga vam studenti donose četiri radionice iz svijeta vodstva i liderstva, koje će se održavati online preko Zoom platforme:
- 22. rujna, Michael Anderson na temu “Everything I wished I knew about Leadership when I was starting out“
- 23. rujna, Marija Kalinić iz tvrtke ESM – Eppur Si Muove na temu “Leadership”
- 28. rujna, Dubravka Fazlić iz tvrtke Peptu svijet, na temu “Mindful leader”
- 29. rujna, Dragan Knežević iz tvrtke SofaScore, na temu “Leadership 2.0”.
Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.

STUDENTI IMAJU NOVI CIKLUS RADIONICA

Izvor: Dalmacija Danas

Svi polaznici koji prođu edukacije iz određenog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu.

Povezani članci

Who's Online

We have 112 guests and no members online