Almissa Open Air III

Almissa Open Air

Počeo je treći ljetni festival Almissa Open Air, omiški festival koji objedinjuje različite oblike suvremene umjetnosti i kulture. Projekt je zamišljen kao manifestacija u kojoj bi se predstavili glazbeni i likovni umjetnici koji u svojim djelima koriste suvremene oblike komunikacije poput umjetničkih instalacija, produkcije alternativne i eksperimentalne glazbe, performansa, suvremenog plesa i teatra ... 

OMIŠ

Almissa Open Air III

Piše: Mladen Banović

Jučer su se na Omiškoj plaži publici predstavili mladi glazbenici iz cijele Hrvatske. Svirao se rock, punk, alternativni pop, te postmoderna elektroničko-eksperimentalna glazba.

Danas (nedjelja) na Mirabelli s početkom u 20 sati performansima će se u ovom jedinstvenom prostoru predstaviti dvadesetak umjetnika, a izložba u galeriji Onaion počinje točno u ponoć..

mirabela

Kako je o suvremenoj umjetnosti riječ, u medije su puštene glasine o šokantnim performansima koji se večeras očekuju na Mirabeli, ne bi li se, valjda, dobila pažnja površne javnosti koju ova manifestacija uistinu zaslužuje...

– Izvedbe će biti takve prirode da će od njih ostati nekakav zapis, objekt ili artefakt koji će se konzerviran prenijeti na izložbu koja će u nedjelju, točno u ponoć, biti otvorena u galeriji Onaion – kaže Vice Tomasović, umjetnički ravnatelj Almissa Open Air festivala.

Almissa Open Air III

Povezani članci

Who's Online

We have 192 guests and no members online