Pegula s Orija srećom tek lakše ozljeđen

Braća VitaićAnte Vitaić, "Pegula" s Orija, ipak nije teže ozljeđen na premijeri svog Splita na Kantridi, kada je zbog ozljede mišića lista morao iz igre već u 42. minuti. Tri minute poslije "crveni", za koje zbog ozljede lože nije igrao ni brat mu blizanac Frane, primili su nespretno pogodak i unatoč vrlo dobroj igri u prvoligaškom debiju izgubili bodove. Srećom, nalazi ultrazvuka pokazali su kako nema rupture mišića lista lijeve noge veznjaka s Orija od čega se strahovalo nakon susreta u Rijeci ...


PEGULA S ORIJA

Izvor: Slobodna Dalmacija

Kakva je "pegula" postao Vitaić, govori činjenica da mu je to drugi put zaredom da u prvom prvenstvenom susretu u sezoni bude ozlijeđen!

Lani mu se to dogodilo na otvaranju druge lige u susretu s Vinogradarom, kada je zbog ozljede koljena izvan travnjaka bio sve do proljeća i drugog kruga prvenstva.

Iako je Vitaić upitan za nastup protiv Varaždinaca čini se kako se po pitanju ozljede situacija popravlja.

- Prva dva dana bilo je zaista loše, no sada sam puno bolje. Treba pričekati još dan-dva. Pokušat ću za početak malo trčkarati pa ćemo vidjeti za subotu - rekao je Ante Vitaić.

- Ne plašimo se nikoga, pa ni Dinama ni Hajduka. Imamo kvalitetu, iskustvo, momčad koja je među pet u Hrvatskoj, a to smo pokazali protiv Rijeke i to ćemo vjerujem pokazati već u narednom susretu protiv Varaždina (op.p. bivši Varteks) u Splitu - nada se Orijanin kako će Splićani nakon što im je protekla Rijeka uzeti mjeru nekadašnjim "krojačima".

 

Povezani članci

Who's Online

We have 524 guests and no members online