Hajduk koncertom uoči Istre odaje počast Vinku Coci

Hajduk će se na primjeren način oprostiti od trogirskog slavuja, nedavno preminulog pjevača i velikog navijača "bijelih" Vinka Coce. Naime, uoči subotnje utakmice s Istrom na Poljudu će biti održan koncert pod imenom "Hajduk i prijatelji Vinku Coci"...

Izvor: Božo Pavković / Dalmacija news
Foto: Ante Čizmić / CROPIX


Hajduk koncert organizira u suradnji s Dalmacija koncertom Tomislava Mrduljaša, te Joškom Banovom koji će sa svojim orkestrom pratiti pjevače. Spektakl počinje u subotu od 17 sati, dva sata prije utakmice s Istrom, a ulaznica za utakmicu vrijedi i za koncert.

Na Poljudu će nastupiti klape Cambi Split i Sinj, Zorica Kondža, Tereza Kesovija, Alen Nižetić i Ivo Amulić.- Budući da je Vinko bio izuzetno vezan za Hajduk, mi imamo moralnu potrebu da idemo tragom one pjesme "Kada umrem umotan u bilo" i da mu odamo počast pred našim navijačima. Zato ovim putem pozivam sve navijače Hajduka da u što većem broju dođu na koncert kako bi se na pravi način oprostili od Vinka Coce - kazao je predsjednik "bijelih" Marin Brbić.

Tomislav Mrduljaš je istaknuo kako je cijeli događaj organiziran u iznimno kratkom roku zbog čega neće moći nastupiti svi izvođači koji su htjeli biti dio ove priče.

- Svi koje smo pozvali su se stvarno rado odazvali, ali neki nisu mogli zbog već prije potpisanih ugovora. Smrt Vinka Coce nas je sve iznenadila, a kako je dosta izvođača imalo ugovorne gaže, neki čak i po Australiji, nisu bili u prilici biti dio koncerta. Bez obzira na to, mislim da smo skupili velika imena, sve su to prijatelji Vinka Coce i siguran sam da ćemo mu na pravi način odati pijetet - zaključio je Mrduljaš.

Povezani članci

Who's Online

We have 368 guests and no members online