Turistički djelatnici, iskoristite Ultra festival

"Koja je priča Splita ili Splitsko-dalmatinske županije? Zašto Carpe Diem može prodati bocu šampanjca za 800 tisuća kuna? Zato jer su stvorili famu. Županija se mora odrediti što hoće prodavati. U Splitu imate više Rima nego u cijelom Rimu!  Ovdje dođete i ušetate 2000 godina nazad. Kako to koristite? Danas se nudi doživljaj, a ne sunce i more. Za uspjeh morate imati priču!...". Neka su to od pitanja i odgovora koje su turistički djelatnici mogli čuti danas na edukaciji "Strateško komuniciranje i on-line marketing u turizmu“, a koja je je rekao PR stručnjak Krešimir Macan, gost predavač na zanimljivom skupu u hotelu Atrium u Splitu. Edukaciji koju je organizirala Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije i koncept ITDE prisustvovalo je svega nekoliko naših sumještana ...

ODJECI PREDAVANJA

Strateško komuniciranje i on-line marketing u turizmu

Foto: Tomo Tomaš, Josephine De Beers
Izvor: DalmacijaNews

Strateško komuniciranje i on-line marketing u turizmu

Direktor Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella, prema riječima jednog od predavača, direktora tvrtke Profico Matea Peraka napravio je najveći iskorak u regiji što se tiče korištenja društvenih mreža.

Popularni Krešimir Macan podijelio je niz ideja s prisutnima, ističući primjere poput blogera Paula Bradburryja kojeg se ne koristi dovoljno u promociji. Ili Danni Matijace, također PR stručnjakinje čije usluge koriste Portugal i Grčka.

Priča, priča, sadržaj, to je ono što gosti žele - ponavljao jI Danni Matijaca je održala kratko predavanjee Macan. - Smislite prvo cilj, pa potom strategiju i onda alate - savjetovao je. Ili još bolje, kako je rekao, smislite što želite i krenite za Danni i Paulom.

I Danni Matijaca je održala kratko predavanje i pokazala kako se uspješno radi u promoviranju destinacije.

PROČITAJTE VIŠE ...

Povezani članci

Who's Online

We have 175 guests and no members online