Narodna knjižnica Dugi Rat oprašta zakasnine i nudi besplatan upis prvašićima


NARODNA KNJIŽNICA DUGI RAT OPRAŠTA ZAKASNINE I NUDI BESPLATAN UPIS PRVAŠIĆIMA OD 02.11. DO 15.11.

Dragi naši stanovnici Općine Dugi Rat u 2021. godini - koja je proglašena godinom čitanja u Hrvatskoj, a sad smo i u Mjesecu hrvatske knjige, Narodna knjižnica Dugi Rat podsjeća da postoji u našem malom mjestu i to zbog Vas.

Površinom nije baš prevelika, ali knjižnične građe ima i uvijek se može pronaći nešto zanimljivo ili neko štivo po nečijoj preporuci, a možda i sami otkrijete nešto interesantno, prelistate dnevni tisak ili pronađete nešto na internetu, a možete dobiti i savjete kako doći do informacija koje su Vam potrebne za školovanje, za posao, ideje kako razvijati svoju kreativnost ili kvalitetno upotpuniti slobodno vrijeme.

Katalog knjižnice možete pronaći na ovoj poveznici ili upisom u internetsku tražilicu: "Narodna knjižnica Dugi Rat katalog".

U Mjesecu hrvatske knjige, Narodna knjižnica Dugi Rat u vremenskom razdoblju od 02.11. do 15.11. pokreće dvije akcije:

  1. vraćanje knjiga bez naplate zakasnine bez obzira na vremenski period u kojem knjige nisu vraćene
     
  2. besplatan upis "prvašića" s ciljem njihovog prihvaćanja knjižnice kao mjesta gdje se ugodno osjećaju i dolaze s užitkom, gdje sami prelistavaju i biraju knjige te vremenom svladavaju čitanje, obogaćuju svoj rječnik, lakše uče i nadograđuju svoja znanja i s lakoćom se izražavaju i komuniciraju u društvu.


Radujemo se Vašem dolasku.

Vaša Narodna knjižnica Dugi Rat

Povezani članci

Who's Online

We have 218 guests and no members online