Liga prvaka u Omišu

OLMISSUM - LEO 5:0.
OLMISSUM - DIAMANT 6:0. 
OLMISSUM - FON 3:1. 

Drugu godinu zaredom Olmissum se plasirao među 16 najboljih momčadi Europe! Ždrijeb je 3. studenoga, a igrat će se od 30. studenoga do 5. prosinca.
 
Hajduk u Belišću, Liga prvaka u Omišu. Tako bi neki zajedljivi novinar mogao nasloviti članak o Olmissumu, aktualnim prvacima Hrvatske u futsalu koji će u svom Omišu ovog tjedna odmjeriti snage s armenskim Futsal Leom, srpskim Fonom i austrijskim Diamantom iz Linza. Plasman u iduću fazu Lige prvaka izborit će samo prvoplasirana ekipa, a prvi susret Olmissum će igrati u srijedu u 20 sati protiv Fona. Druga je ovo godina zaredom da malonogometaši Olmissuma igraju u Ligi prvaka. Lani su tek ih ruski "komunisti" izbacili iz daljnjeg natjecanja.
- Grupa je dosta izazovna. Morat ćemo ići korak po korak. Svoje planove ne skrivamo, domaćini smo. Prošle sezone smo iskusili kako je biti među 16 najboljih klubova u Europi. Želimo to opet ponoviti. Mislim da favorita nema. Vrlo je važna naša utakmica s Fonom. Moramo biti maksimalno pripremljeni - rekao je trener Olmissuma Duje Maretić, a njegovo mišljenje dijeli i Stjepan Perišić.
- Naporno treniramo više od dva mjeseca. Spremni smo psihički i fizički. Svaki naš trening je priprema za velike stvari, za velike utakmice. Ovakve dvoboje željno iščekujemo. Zadnje tri godine smo odigrali dosta velikih utakmica. Znamo koliku težinu nosi Liga prvaka. Veselimo se što možemo igrati opet pred svojim navijačima. Naš primarni cilj je plasman među 16 najboljih.

Raspored:

Srijeda
15.00 Futsal Leo - Diamant Linz
20.00 Olmissum - Fon

Četvrtak
15.00 Fon - Futsal Leo
20.00 Olmissum - Diamant Linz

Subota
15.00 Diamant Linz - Fon
20.00 Olmissum - Futsal Leo

Povezani članci

Who's Online

We have 209 guests and no members online