Izložba: 'Borderline' Petre Brnardić u Fotoklubu Split

Izložba 'Borderline' autorice Petre Brnardić otvorit će se u srijedu, 16. siječnja, u 20 sati u Galeriji fotografije Fotokluba Split, Marmontova 5. Izložba prikazuje seriju introspektivnih autoportreta kojima autorica pokušava dekonstruirati vlastiti identitet izoliranjem trenutaka osobitog emotivnog naboja. Scenografski bogate i vizualno promišljene fotografije prikazuju širok spektar nijansi ljudskog stanja i osjećanja, te u promatraču neminovno evociraju niz emocija - od paranoične, paralizirajuće panike do samosvjesnog osjećaja ispunjenog prihvaćanja. Izložba je istovremeno veoma osobna, ali i univerzalno ljudska, koja kroz intimni dnevnik progovara o stanjima koje svatko od nas može proživjeti. Izložbu će se u Fotoklubu Split moći pogledati do 31. siječnja 2019.

Petra Brnardić izlaže u Fotoklubu Split

Borderline Petre Brnardić Izvor: Fotoklub Split, Dalmatinski portal

Crtica o autorici

Petra Brnardić rođena je 1978. godine u Zagrebu, gdje je završila Akademiju dramskih umjetnosti, a uz fotografiju bavi se i brojnim drugim vidovima vizualne umjetnosti.

Sudjelovala je na brojnim samostalnim i skupim izložbama u Hrvatskoj i inozemstvu, uvrštena je u tri fotografske zbirke, a za svoj rad dobila je nekoliko nagrada i priznanja.

Povezani članci

Who's Online

We have 232 guests and no members online