Mate Bilić srušio Dinamo

Mate BilićPao je Dinamo u Parku mladeži. Po drugi put nogometaši Splita u HNL-u svladali su Dinamo, drugi put zaredom, identičnim rezultatom kao i prošle sezone samo je ovaj put ulogu toreadora preuzeo Mate Bilić. Split je utrku za prvim mjesto opet učinio zanimljivom. Matin gol u 39. minuti donio je Splitu trijumf nad "modrima". - Znali smo da će Dinamo kontrolirati igru, jaka su momčad. Zato smo pripremili igru na kontre, jedna od njih urodila je plodom, zabio sam gol. Hvala navijačima na podršci, Dinamu na korektnoj igri. Bez obzira na sve, oni su velika ekipa, imaju kvalitetne igrače – kazao je Mate Bilić. Omišaninu je pobjeda draga ne samo zbog njegova kluba ...

RNK Split - Dinamo 1:0

Izvor: Slobodna Dalmacija

- Dali smo priliku svim dalmatinskim klubovima da se bore za titulu – rekao je Bilić, misleći zapravo na dva splitska kluba, jedan u kojem sada igra (Split), te jedan u kojem je počeo karijeru (Hajduk). Nada se Bilić kako će ova pobjeda Splitu dati krila za zamah.

- Čestitke svima na čelu s Križancem. Zamolio me da u prošlu srijedu bude u Zagrebu, da stiže njegov maser iz Ukrajine (nap. njegov dugogodišnji maser Ivan Porobija koji je u Dnjipru). Nije s nama imao nijedan pravi trening, ali je želio pomoći igračima.. - rekao je trenr Splita Stanko Mršić.

Povezani članci

Who's Online

We have 137 guests and no members online