Javna rasprava: Razvojni prioriteti grada Splita u sljedeće četiri godine

SplitUdruga za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus u suradnji sa Slobodnom Dalmacijom organizira javnu raspravu na temu: Razvojni prioriteti grada Splita u sljedeće četiri godine, koja će se održati u srijedu 15.05.2013. u 18 sati u prostoru Gradskog kazališta lutaka. Cilj tribine je u javnoj raspravi definirati osnovne probleme koji sprečavaju daljnji razvoj grada Splita na gospodarskom, turističkom, urbanističkom, obrazovnom, kulturnom području i u vezanim pitanjima aktivnog građanstva, te predložiti razvojne prioritete koji će moći služiti kao referentni okvir građanima i svim zainteresiranim stranama ...

JAVNA RASPRAVA

Razvojni prioriteti grada Splita u sljedeće četiri godine

Izvor: Cenzura+

Za početak, za usporediti predizborna obećanja kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima 19.05.2013. sa prioritetima prepoznatim od strane stručnjaka i stručnjakinja,  građanki i građana u javnoj raspravi, a zatim i kao okvir za nadzor rada lokane samouprave Grada Splita, u razdoblju od slijedeće 4 godine, za koje upravo 19.05. biramo one koji će Grad voditi i gospodariti javnom imovinom i sredstvima – imovinom svih nas, građanki i građana Grada Splita, te čije odluke će uvelike utjecati na kvalitetu života u Splitu.

Na javnoj raspravi sudjeluju:

1.     Maja Fredotović, Ekonomski fakultet Split
2.     Maja Miše, Filozofski fakultet Split
3.     Mirko Petrić, Odjel za sociologiju, Sveučilište u Zadru
4.     Sandra Sterle, Umjetnička akademija Split
5.     Predrag Lucić, novinar i pjesnik, kolumnist Novog lista

Moderator tribine je Saša Ljubičić, novinar Slobodne Dalmacije.

Tribina se organizira u okviru projekta Aktivno civilno društvo – garancija stvarnih reformi, financiran sredstvima Europske unije.

Povezani članci

Who's Online

We have 133 guests and one member online

  • admin