Kickboxing: Tomislav Čikotić srebrni, Dino Belošević zlatni

Tomislav ČikotićTijekom prošlog tjedna u Skoplju u Makedoniji se održalo Svjetsko prvenstvo u K-1, Low Kicku, Light Contactu i Kick Lightu. Hrvatska reprezentacija je osvojila ukupno 15 medalja. Naš dugoraćanin Tomislav Čikotić koji je branio boje splitskog Mornara osvojio je srebrnu medalju u kategoriji low kick +94 kg. Bolji od njega (0:3) bio je samo Slovenac Mitja Potočnik koji je bio bolji i u lanjskom finalu Europskog prvenstva. Čestitamo Tomi i njegovim trenerima na velikom uspjehu. Biti viceprvak Europe i svijeta u najtežoj kategoriji nije mala stvar. A doći će vrijeme kad će i veliki Potočnik pasti ...


SVJETSKO KICKBOXING PRVENSTVO U SKOPLJU

Tomislav Čikotić viceprvak svijeta, Dino Belošević prvak

Piše: Mladen Banović
Izvor: Croring.com

Hrvatski su reprezentativci u Skoplju ostvarili čak četiri pobjede i tri poraza u finalima svojih kategorija. Ostvaren je fantastičan uspjeh te su se četvorica naših reprezentativaca okitili titulama svjetskih prvaka a osvojili smo i tri srebrne medalje.

dino beloševićMeđu zlatnima istaknimo Omišanina Dina Beloševića iz splitskog Pit Bulla koji je u zadnjoj borbi finalnog dana natjecanja na SP-u u superteškoj kategoriji +91 kg deklasirao svog protivnika Dragana Gagija Jovanovića, živu legendu Srpskog kickboxinga i glavnog favorita ove skupine, rušeći ga dva puta u teški knock-down, te je na kraju slavio uvjerljivu bodovnu pobjedu jednoglasnom odlukom sudaca.

Lijepa Naša tako se svirala četiri puta na ponos svih članova naše reprezentacije i članova Hrvatskog veleposlanstva u Skopju koji su došli dati potporu našim borcima.

Povezani članci

Who's Online

We have 412 guests and no members online