Iz Regije..

Škaričić: Omiška zaobilaznica će biti i izgrađena, a hoće li ceste ići prema Dugom Ratu ili Naklicama za Omiš i nije od bitne važnosti

Ponukani učestalim natpisima u gotovo svim dnevnim novinama, te prilozima na svim nacionalnim i lokalnim TV mrežama, iznosimo slijedeće: Izuzetno smo zadovoljni i sretni probojem tunela koji je izbio na kanjon rijeke Cetine. Našu sreću najbolje ćemo izraziti biblijskom rečenicom: "Ovo je dan što ga učini Gospodin, kličimo i radujmo se njemu" ...

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST GRADA OMIŠA

Hvala Bogu, i hrvatskoj Vladi, lijevoj ili desnoj, svejedno

Izvor: Grad Omiš

Zašto? Zato što sada sigurno znamo  da će omiška zaobilaznica biti i izgrađena, a to je ono što je u ovoj priči najvažnije. To, hoće li  trasa ceste ići prema Dugom Ratu ili Naklicama za Grad Omiš i ovaj problem nije od bitne važnosti.

ivan škaričićPojedine novinske natpise i TV komentare držimo potpuno promašenima, i nažalost imaju za  cilj nešto što je dobro prikazati kao loše, što je nažalost u našoj zemlji postalo vrlo česta pojava.

Grad Omiš je u ljetnim mjesecima izložen velikom prometu u oba smjera te nastaju velike gužve, ali prolaskom auto ceste u našem zaleđu te gužve su manje, a izgradnjom zaobilaznice, neće ih biti.

Naš slijedeći strateški cilj je zaobilaznica od Gata do Zvečanja u dužini od 8 km, za što za prvu dionicu već postoji potvrda glavnog projekta.

Na taj način ćemo Omiš kvalitetno spojiti sa auto cestom (čvor Blato n/C), što se nadamo u slijedeće četiri godine.

Hvala Bogu, i hrvatskoj Vladi, lijevoj ili desnoj, svejedno.

Povezani članci

Who's Online

We have 92 guests and no members online