Izborna skupština RK HD: Marin Šaban novi predsjednik kluba

Na Izvanrednoj izbornoj skupštini rukometnog kluba "Hrvatski dragovoljac" Dugi Rat održanoj u subotu, 30.7.2017. u prostorijama kluba na Streljani izabrano je novo vodstvo kluba. Novi predsjednik je Marin Šaban iz Dugog Rata.  Marin je dugi niz godina proveo u klubu kao igrač. Iako su ga životne i poslovne obaveze malo udaljile od kluba, Marin je redovno pratio događanja u klubu i oko njega tako da je upoznat sa većinom aktualnih stvari i izazova. Kroz posao na menadžerskim pozicijama u Siemensu i odnedavno Hat-Tricku naučio je kako biti dobar voditelj i organizator te uspješno voditi heterogeni tim u izazovnim vremenima tako da svi u rukometnom klubu Hrvatski Dragovoljac smatraju da je Marin odlično rješenje i za uspješnu budućnost kluba. Sretno Marine i puno uspjeha i na novoj dužnosti i obvezi!

Izvor: RKHD.hr

rk hd

Novi Upravni odbor RK HD sastajat će se u sastavu: Domagoj Klarić, Jurica Ivanišević, Frane Marčić, Stipe Tokić i Josip Vojnović. Rad svih tijela kluba nadzirat će strogi Nadzorni odbor u sastavu: Darko Utrobičić Čara, Stjepko Čulić i Petar Kaćunko. Za one "neposlušne" tu je nemilosrdna Stegovna komisija kluba u sastavu: Armando Terzić, Dean Maleničić i Miroslav Pivac.

rk hd

Pred RK HD je puno posla i izazova, kako u sportskom, a još više u stručnom i organizacijskom dijelu, te ako žele biti uspješni u novoj sezoni potrebno je odmah "zavrnuti" rukave i krenuti hrabro u susret novim izazovima, natjecanjima i pobjedama! Od kluba i renomea RK Hrvatski Dragovoljac Dugi Rat u hrvatskom rukometu se ništa manje od ovog potonjeg i ne očekuje.

rk hd

Dragovoljci, sretno!

rk hd

rkhd

Povezani članci

Who's Online

We have 177 guests and no members online