Konferencija: StartUp Live Split 2012

startup live splitOvaj vikend u Splitu će se održati prva Startup Live konferencija koja ima za cilj predstaviti hrvatsku IT scenu kao i našu obalu ljudima iz cijelog svijeta. Startup Live konferencija trodnevni je događaj koji okuplja start up projekte u IT sektoru, potencijalne investitore u ovaj sektor i sve ljubitelje inovativnih projekata na jednom mjestu. Konferencija će se održati od 01.-03. lipnja u Multikulturalnom centru u Splitu gdje će se okupiti 16 start-up ekipa koji će pred žirijem i publikom prezentirati svoje projekte. Natjecatelji će pokušati izboriti glavnu nagradu, a to je ulaz na Pioneers Festival u Beču na kojem će imati izravan ulaz u natjecateljski dio festivala. Osim natjecanja na konferenciji će se održati razne radionice i predavanja na temu inovacija u IT-u, te održivosti i razvoja mladih projekata. Najavljen je dolazak menadžera Google-a, te glavnih urednika The Next Weba i Mashable portala koji će zajedno s predstavnicima regionalnih investicijskih fondova biti stručni žiri tijekom natjecanja ...

StartUp Live Split 2012

Izvor: StartUpLive.in/Split, Fesb.hr

Cilj ove konferencije je potaknuti hrvatsku IT scenu i mlade projekte da zajedno s kolegama iz cijelog svijeta predstave svoje ideje, te omogućiti im interakciju s IT stručnjacima i potencijalnim investitorima u njihov projekt.

Osim afirmacije hrvatske IT scene, željeli bismo potaknuti razvoj kongresnog turizma u Splitu, koji unatoč svojim potencijalima ovaj oblik turizma ne razvija.  Nadamo se da će Start up live Split postati neizostavno mjesto posjetitelja IT konferencija.

Više informacija o samoj konferencije mozete naći na sluzbenoj web stranci konferencije: http://startuplive.in/split/

Povezani članci

Who's Online

We have 361 guests and no members online