Hotspot Dugi Rat

Hotspot Dugi RatMinistarstvo turizma je s ciljem dodatnog podizanja konkurentnosti hrvatskog turizma i proširenja turističke ponude izdvojilo 1,5 milijuna kuna za hotspotove. Bez ovakve bi inicijative kojom ministarstvo sufinancira 50% troškova izgradnje mreže, mnogi gradovi i općine, poput Općine Dugi Rat, vjerojatno bi sanjali besplatni Wi-Fi pristup Internetu za građane i turiste još dugi niz godina. Međutim, rezultati natječaja objavljeni su tek krajem svibnja, pa je rok za izgradnju mreže i puštanje u rad postao kratak i nerealan, a turistička je sezona već počela. Rok je produžen, a neki su gradovi poput Omiša već uspjeli instalirati pristupne uređaje i pustiti mrežu u pogon, pa sada čekaju povrat sredstava. Radovi na izgradnji sustava besplatnog Wi-Fi pristupa Internetu tijekom cijele godine u Dugom Ratu još su u tijeku, no privode se kraju ...

HOTSPOT CROATIA

Bežično po obali

Izvor: Bug.hr

Cilj je gostima od ove sezone omogućiti da putem svojih smartfona i tableta na licu mjesta saznaju sve što ih zanima o odabranoj destinaciji te svim sadržajima i zbivanjima u kojima mogu uživati tijekom svog boravka.

Njihova intenzivnija internetska komunikacija trebala bi pridonijeti pojačanoj promociji Hrvatske, privlačenju novih gostiju i daljnjem jačanju e-marketinga ukupne turističke ponude.

PROČITAJTE VIŠE...

Povezani članci

Who's Online

We have 428 guests and no members online