Omiš - Neretvanac 2:0

NK OMIŠ - NK NERETVANAC  2:0. Utakmica u kojoj nije bilo mnogo izglednih prigoda završila je u rukama domaćih koji su riješili utakmicu u razmaku između 66. (Klarić) i 69. minute (Koštić). Najbolju prigodu na utakmici imali su ipak gosti. U 12. minuti Vasilj je izbio sam pred Baučića, ali nije bilo potrebno da vratar domaćih intervenira, jer se Kuvačić vratio i otklonio prijetnju. Prilika na drugoj strani uslijedila je u 31., centar šut za Kuvačića koji puca preko gola ...

OMIŠ

U tri minute do tri boda

NK Omiš - NK Neretvanac 2:0

Piše: Ivan Vulić / Sportske Novosti
Izvor: Sportske Novosti


U 43. Katić ruši Vučemila neposredno pred golom, ali sudac nije smatrao da je riječ o kaznenom udarcu.

U nastavku se tradicionalno ubacilo u višu brzinu, Hrstić je pucao u 47. minuti, Šušak i Katić zajedničkim naporom brane udarac. U 65. je Marić pucao za goste, no obranio je Baučić koji u današnjoj utakmici nije imao mnogo posla.

U 66. Peković šalje odličnu loptu za Klarića koji glavom posprema loptu iza Šuška za vodstvo Omiša 1:0.
Svega 3 minute kasnije, Peković krade loptu protivničkoj obrani, centrira u šesnaesterac u kojem Klarić pronalazi slobodnog Koštića, koji zakucava loptu u mrežu za povećanje vodstva.

Gosti nisu pokazali mogućnost da prevladaju deficit od 2:0 te je utakmica u tom trenutku praktički bila riješena.

Za NK OMIŠ su nastupili: Baučić 6.5, Bandov 6.5, Knezović 6 (od 69. Žilić 7), Kuvačić 7, Pivčević 7, Tokić 6.5, Hrstić 6.5, Bilić 6 (od 63. Koštić 7), Vučemil 6.5, Klarić 7.5, Peković 7.5 (od 70. Jurić -).

Povezani članci

Who's Online

We have 342 guests and no members online