U tiijeku je Svjetski kup rukometnih veterana

U četvrtak 9. rujna u 20:00 sati, u Sportskom centru Ribnjak u Omišu, svečano će biti otvoren četvrti po redu "Svjetski kup rukometnih veterana", natjecanje bivših rukometašica i rukometaša koje mnogi smatraju i neslužbenim prvenstvom svijeta za rukometne veterane, piše Dalmacija Danas.
Ukupan broj sudionika ove će godine premašiti impresivne brojke iz prethodnih izdanja, preko 800 rukometašica i rukometaša nastupit će u 30-ak ekipa, koje dolaze iz 17 zemalja svijeta, od Hrvatske, preko Ukrajine i Dubaija, do dalekog Brazila. Turnir se igra u pet kategorija, tri muške 35 +, 42 + te 50 +, i dvije ženske 30 + te 40 +, a okuplja veliki broj poznatih imena.
Podsjetimo da su u tri prethodna izdanja u Omišu nastupili Patrik Ćavar, Nikša Kaleb, Valerij Gopin, Andrej Tjumencev, Svitlana Pasičnik..., a ove godine se očekuju i brojna druga poznata imena svjetskog rukometa, nositelji olimpijskih, svjetskih i europskih odličja koji će se boriti za medalje. Nakon defilea svih sudionika goste će pozdraviti predstavnici županije i grada, a zabavljat će ih naš predstavnik na Euro songu Igor Cukrov.
Neka veteranske igre počnu!

Izvor: Dalmacija Danas
Foto: Masters Handball World Cup

Povezani članci

Who's Online

We have 59 guests and no members online