Krizma u Dugoratskoj župi

Tradicionalno na blagdan svetog Josipa radnika u našem se (nekad) radničkom mistu u crkvi sv.Josipa održava sakarament Krizme, tj. Svete potvrde. Generaciju 2015. naših Krizmanika predstavljam Vam ovom fotografijom Zvone Kujundžića, te im i na ovakav virtualan način čestitam ulazak u društvo "punoljetnih" kršćana, a njihovim kumovima i kumama da im budu uzor i potpora na životnom putu..

KRIZMA U DUGOM RATU

Izvor: FB Župa sv.Josipa Dugi Rat
Foto: Zvonimir Kujundžić i drugi

Blagdan sv. Josipa Radnika u župi Sv.Josipa u Dugom Ratu bio je posebno svečan i radostan jer je 43 naših mladih župljana primilo sakramenat sv. Krizme.

 

Krizmatelj je ove godine bio biskupov izaslanik, don Josip Periš, pročelnik za katehetski ured naše nadbiskupije, a Sv. Misi koncelebrirali su: don Pavao Vuković, don Mate Čulić, don Marin Marčić i naravno ponosni župnik don Bože Čubelić. Misno je slavlje svojim pjevanjem uveličao župni VIS David.

Krizma u Dugom Ratu

 

Našim krizmanicima želimo da ustraju u vjeri, koju su ovim sakramentom potvrdili, te da ne zaborave riječi koje im je uputio don Josip, kako sv. Krizma nije kraj već početak njihovog kršćanskog života.

Who's Online

We have 417 guests and no members online