Besplatni seminari za poduzetnike

splitska razvojna agencijaSplitska razvojna agencija u suradnji  s Gradom Splitom, Ministarstvom gospodarstva, rada i poduzetništva, HAMAG-om i Microsoft inovacijskim centrom Split, s ciljem podizanja nivoa poduzetničkih znanja i vještina kao ključnog čimbenika konkurentnosti, održati će besplane radionice i seminare za srednje i male poduzetnike s područja grada Splita u periodu od 23.03. - 21.04.2011.g. u prostoru Microsoft inovacijskog centra Split, na FESB-u, R.Boškovića bb, Split. Prijave je moguće napraviti automatski putem web prijave na ovom linku ...

POSLOVNA EDUKACIJA

Besplatni seminari za poduzetnike

Piše: Splitska razvojna agencija
Izvor: split-ra.hr

Prijave je moguće napraviti i prijavnicom s web stranice Agencije koju možete poslati mailom na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na faks 021/310-114.

Sve dodatne informacije možete dobiti na kontakt telefon 021/310-278.

poslovna edukacija

Raspored radionica i seminara

Izrada poslovnog plana  -  23.03.11.

Marketing i brendiranje  -  24.03.11.

Osnovne informatičke vještine  -  29.03.11.

Napredne informatičke vještine  -  31.03.11.

Upravljanje troškovima i kadrovima  -  05.04.11.

Vještine pregovaranja i komunikacije  -  07.04.11.

Financijsko-ekonomsko poslovanje (osnove knjigovodstva) - firme  -  12.04.11.

Financijsko-ekonomsko poslovanje (osnove knjigovodstva) – obrti  -  18.04.11.

EU fondovi - mogućnosti za poduzetnike  -  19.04.11.

Upravljanje projektima- PCM metodologija  -  21.04.11.


Ciljna skupina:

Poduzetnici početnici, poduzetnici u fazi rasta i razvoja, obrtnici, te manageri koji primjenjuju poduzetnički način razmišljanja

Mjesto održavanja:

Microsoft inovacijski centar, FESB, R.Boškovića bb, Split

Trajanje:

od 11 – 16 sati

Cijena:

za polaznike besplatno!


Napomena:

splitska razvojna agencijaSvaki seminar će sadržavati i dodatnu prezentaciju o trenutno otvorenim natječajima Ministarstva gospodarstva za dodjelom bespovratnih sredstava iz Operativnog programa poticanja malog i srednjeg poduzetništva, uvjetima natječaja i potrebnoj dokumentaciji, kao i pregled aktualnih mjera za poticanje i sufinanciranje zapošljavanja za poduzetnike u 2011.g. Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Za sve prisutne će biti osigurani radni materijali, te kava i napitak u pauzama. Broj polaznika je ograničen, stoga ljubazno molimo da pošaljete svoje prijavnice što prije. U slučaju većeg broja zainteresiranih, Agencija pridržava pravo selekcije istih.

Svi zainteresirani se mogu prijaviti direktno putem web prijave, ili popunjavanjem word prijavnice s web stranice Agencije, i slanjem iste na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , ili na faks 021/310-114, ili dolaskom u ured Agencije, Obala kneza Branimira 17, (zgrada gradske uprave), soba 27, Split.

U slučaju promjene termina edukacije, svi prijavljeni će biti obaviješteni najmanje 3 dana prije planiranog termina održavanja, kao i o novom terminu.

Vama na usluzi!

Splitska razvojna agencija d.o.o.

Povezani članci

Who's Online

We have 230 guests and no members online