Marijana Puljak na predizbornoj 'turneji' po splitskim kotarevima

Marijana PuljakEvo kad "nema" lokalnih predizbornih najava i vijesti s područja Općine Dugi Rat vrijedi spomenuti što rade "naše gore list" pojedinci koje je ljubav, život i karijera odvela nešto zapadnije. Prvu u nizu tribina po splitskim kotarevima održati će u srijedu, 4. travnja 2013 u 18:00h u hotelu Zagreb u Duilovu naša jeseničanka, Marijana Puljak (rođ. Rakuljić), kandidatkinja za gradonačelnicu Splita i nositeljica nezavisne liste za Gradsko vijeće grada Splita. Uz svoje suradnike, Marijana će "na turneji" po gradskim kotarevima predstaviti mještanima program "Split Pametan grad" inicijative "Za pametne ljude i Pametan Grad". Program je inicijalno predstavljen sredinom ožujka u Sveučilišnoj knjižnici, o čemu ste mogli čitati u brojnim medijima, pa i na ovim našim, dugoratskim stranicama koje uvijek prate prave inicijative, kako u mjestu, općini, a tako i u susjedstvu.

"ZA PAMETNE LJUDE I PAMETAN GRAD"

Piše: Mladen Banović

Lista za pametni grad


Nezavisna lista Marijane Puljak: Gradska vlast krši Ustav!

Nezavisna lista Marijane Puljak "Za pametne ljude i pametan grad" poziva gradske vijećnike da spriječe stranačko imenovanje školskih odbora na sjednici Gradskog vijeća. Sjednica će se održati sutra, a posljednja točka dnevnog reda je imenovanje članova školskih odbora.

Čak 60 od 81 člana u odboru kojeg imenuje gradska uprava bit će stranački kadar HGS-a Željka Keruma. Tri četvrtine od 81 člana pripadnici su HGS-a. Izdvojili su da će kćerka Nevenke Bečić, Dunja Matković, sjediti u odboru čak tri osnovne škole, vijećnici Dane Galić i Lidija Bekavac će također u nekoliko školskih odbora. Spomenili su da mnogi od njih sjede i u raznim drugim povjerenstvima.

- Apeliramo na vijećnike da aktualna gradska vlast na čelu s Kerumom krši ustavni članak koji kaže da svaki građanin pod jednakim uvjetima ima pravo na rad u javnim službama. Vlast krši ustavna prava građana - upozorio je Klement Bakota, član Nezavisne liste Marijane Puljak.

Lista za pametni grad

Povezani članci

Who's Online

We have 236 guests and no members online