Zanimljivosti..

Besplatno otkrijte ljepote mjesta u kojem živimo

U sklopu projekta "Upoznaj svoju zemlju” u organizaciji turističkih vodiča Hrvatske, a koji se održava povodom Dana međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, lokalna turistička zajednica u suradnji s općinom i tvrtkom "Uvali projekt" britanskih investitora pozivaju u nedjelju, 12.1.2020. sve zainteresirane mještane, kao i sve ostale zainteresirane i dobrodošle posjetitelje, na besplatan turistički obilazak lani otvorenog Korenat Point resorta i nove luke nautičkog turizma "Saint Beppa Joseph" koja se planira službeno otvoriti na proljeće.
Turistički obilazak Korenat Point resorta, odnosno "Dugog Rata v2.0", kako se diljem svijeta brendira perjanica naše turističke ponude, voditi će licencirani turistički vodiči u pratnji istaknutog člana Društva prijatelja Dugoratskog Statusa Quo Sir Jerryja Roglicha.
Ovom se akcijom na jedan drugačiji način već tradicionalno obilježava Dan međunarodnog priznanja Hrvatske te ukazuje na važnost nacionalnog identiteta i bogate kulturno baštine te njene simbioze sa modernim generatorima lokalnog gospodarskog razvoja. Okupljanje zainteresiranih je u 12 sati u Vili, ulazak u resort je slobodan, a ni izlaz se ne naplaćuje. Slične akcije se, osim u Splitu, Zagrebu, danas održavaju i u Solinu, Makarskoj i drugim hrvatskim gradovima
Upoznajte Dugi Rat da bi ga više voljeli!

OPREZ! FAKE NEWS!

Upoznaj Dugi Rat da bi ga više volio

Piše: Mladen Banović
Foto: Maja Stojić i drugi