Predavanje u Dugom Ratu: Zašto komuniciramo?

Htjeli mi to ili ne, svakodnevno komuniciramo na različite načine. Nemoguće je ne komunicirati. Riječi su važan oblik međuljudskog komuniciranja. No uz riječi u našoj komunikaciji s drugim ljudima, svjesno ili nesvjesno, kontrolirano ili spontano, koristimo mimiku, držanje tijela, geste, prostornu i vremensku situaciju u kojoj nešto priopćavamo, modulaciju glasa, stil odijevanja,...

ZAŠTO KOMUNICIRAMO?

Gore navedeno ulazi u područje neverbalne komunikacije koju često nazivamo i govorom tijela. Sve to prati naše riječi, određuje njihov smisao i služi kao osnova njihovog interpretiranja od strane naše okoline. Zbog toga je uvid u vlastitu neverbalnu komunikaciju i njeno kontrolirano korištenje jedan od preduvjeta kvalitetnog odnosa s drugima.

Svrha ovog dugoratskog predavanja o kumunikaciji splitske znanstvenice prof.dr.sc. Mirjane Nazor upravo je osvješćivanje važnosti komunikacije u stvaranju kvalitetnih odnosa sa sugovornicima.

Stoga, dođite u utorak, 26. studenog 2013 u kino dvoranu "Dalmacija" u Dugom Ratu i saznajte više zašto i kako komuniciramo.

Vidimo se!

Povezani članci

Who's Online

We have 83 guests and no members online