Sandra Mitrović: Omiška zaobilaznica je najveći prometni problem Dalmacije, ali drago mi je da župan prihvatio moju inicijativu

Župan Blaženko Boban prisjetio se inicijative omiške županijske vijećnice SDP-a, Sandre Mitrović, koja je svojedobno tražila tematsku sjednicu na temu Omiške zaobilaznice, piše DalmacijaDanas.
– Slažem se s potrebom takve tematske sjednice, ali po pitanju kompletne prometne infrastrukture u našoj županiji. Ipak, mislim da bi bilo mudro da je organiziramo iza sjednice Vlade u Splitu koja će se dogoditi uoči Dana Grada. Uvjeren sam da ćemo tada dobiti konkretne rokove i da ćemo više znati po pitanju tunela Drvenik- Ravča, spojevima s autoceste na Sinj, Imotski itd.
– Zadovoljna sam što je župan uvažio moju inicijativu i što se sada već govori o tematskoj sjednici nakon dolaska Vlade u Split. Ipak, izražavam strah da je pitanje prometne infrastrukture u cijeloj županiji preširoka tema, a Omiška zaobilaznica ima nulti značaj, ne samo za lokalno stanovništvo, već i za sve ostale građane koji prolaze ovim područjem. Svima je jasno da se radi o najvećem prometnom problemu u Dalmaciji, vjerojatno i u zemlji! - rekla je Sandra Mitrović za DalmacijaDanas.

Izvor: DalmacijaDanas

brza cesta, čvor krilo
čvor Krilo

brza cesta split omiš

Brza cesta - klikni za VEĆU sliku!

Povezani članci

Who's Online

We have 217 guests and no members online