Nisu uplatili ni kune, Hajduk opet suspendiran u HNL

PoljudU jeku priprema za nogometni spektakl protiv milanskog Intera u trećem pretkolu Europske lige, nekako je u medijskoj tišini prošla vijest da je Hajduk opet suspendiran. Deset dana popusta koje je Hajduk dobio od Disciplinske komisije HNS-a je prošlo. 'Bili' nisu uplatili Šibeniku dug od 4,5 milijuna kuna za Antu Rukavinu, pa su opet suspendirani. Ukoliko to ne naprave ovaj tjedan neće moći igrati treće kolo MAXtv Prve lige protiv Zadra u Stanovima (nedjelja, 19 sati). Pitanje je što se čeka, jer će Hajduk posljednjih 20-ak dana zaraditi više od 20 milijuna kuna ... PUNA SRCA, PRAZAN DŽEP

Nisu uplatili ni kune, Hajduk opet suspendiran

Izvor: Podstrana Portal

Pitanje je što se čeka, jer će Hajduk posljednjih 20-ak dana zaraditi više od 20 milijuna kuna. Tu je prodaja Anasa Sharbinija (13 milijuna kuna), prihod od utakmice s Interom bi trebao iznositi oko šest milijuna kuna, a i dvoboji protiv Skonta i Splita su u blagajnu donijeli oko dva milijuna kuna.

U cijeloj ovoj priči na kraju bi mogao izvisiti Šibenik koji je tražio da mu se uplati novac na jedan račun, a Hajduk to želi napraviti na blokirani račun na kojem je 56 milijuna kuna duga (porez) pa bi tako cijeli iznos otišao državi.

Povezani članci

Who's Online

We have 251 guests and no members online