Ivica Križanac se pridružio Vitaiću i Grizelju

Ivica KrižanacIako je bio u pregovorima sa Hajdukom, 31-godišnji bivši reprezentativac nije završio u Poljudu nego tristotinjak metara dalje, u Parku mladeži. Omišanin se nije uspio dogovoriti sa Hajdukom, a iz RNK Split su munjevito reagirali, sportski direktor Nenad Pralija pozvao je Ivicu Križanca i ovaj je otprve pristao. Križanac je imao želju da na kraju karijere zaigra u Hajduku, ali na kraju je ugovor na godinu i pol dana potpisao sa RNK Splitom  ...


NAKON HAJDUKOVOG BRUTO-NETTO

Ivica Križanac potpisao za RNK Split

Piše: Alen Orlić / Jutarnji List
Izvor: Jutarnji List

- S Hajdukom sam dogovori jedno, a na papiru je bilo drugo - komentirao je Križanac neuspjele pregovore sa tandemom Sapunar i Grbić.

- Činjenica je da su se prvi dogovori s Hajdukom na kraju promijenili u nešto drugo, a to mi nikad nije drago. Ja sam čovjek principa i nije mi se svidjelo kako su tekli pregovori s bijelima. I ja sam mislio da ću već večeras postati hajdukovac, ali sam prešao u Split. Dogovorili smo se na godinu i pol s tim da nastavim dalje raditi u klubu. Naravno da u Splita dobivam puno manje, ali nije mi do novca, da jest, ne bih se vraćao iz Rusije - izjavio je Omišanin za Slobodnu Dalmaciju.

Nenad Pralija i Ivica Križanac
Novi suigrač Vitaiću i Grizelju...

Povezani članci

Who's Online

We have 365 guests and no members online