Vatrogasci spremni za sezonu

vatrogasni kup hrvatske u dugom ratuU organizaciji Županijske Vatrogasne zajednice, na 6. KUP-u Dalmacije  i 7. KUP-u Hrvatske vatrogasne zajednice, održanom u subotu u Dugom Ratu, natjecalo se je 37 natjecateljskih vatrogasnih ekipa iz cijele Hrvatske, kojom prilikom se okupilo oko 500 natjecatelja i tehničkog vodstva. Na natjecanju u klasi muški A bez dodatnih bodova na dob, od 19 ekipa, koliko ih se natjecalo, konačni poredak odjeljenja prvo mjesto je osvojila ekipa DVD Paukovec, drugi su DVD Otok, a treći su DVD Biškupec. Dugoratski DVD "Dalmacija" zauzeo je 17. mjesto. Dugoraćani su dobili plaketu za posebne zasluge na izuzetno kvalitetnoj organizaciji natjecanja ...

DUGI RAT

Vatrogasni kup Hrvatske

Piše: Davor Grgat
Izvor: Slobodna Dalmacija

U klasi B s dodatnim bodovima na dob, također muški, od devet natjecateljskih ekipa, prvo mjesto je osvojila ekipa DVD Donja Gračenica, drugi su  DVD MTČ Tv. Čarapa Čakovec, a treći su ekipa DVD Volavlje.

VATROGASNI KUP HRVATSKE u Dugom Ratu

Za žene u  klasi A-bez  dodatnih bodova na dob, natjecalo se 5 ekipa, a prvo mjesto je osvojila ekipa DVD Donja Gračenica, drugi su DVD  iz Ivanić Grada, i treći DVD iz Zaprešića.

Žene u klasi B – s dodatnim bodovima na dob, prvi su DVD  Johovec, drugi su DVD Biškupec i treći  DVD Savska Ves. 

Prvopasiranim ekipama pehare su uručili Damir Gabrić, ispred  Županije Splitsko-dalmatinske, te Ivan Kuvačić, zamjenik predsjednika Vatrogasne zajednice Županije, Dražen Glavina, zapovjednik Vatrogasne zajednice Županije i Felicio Parčina zapovjednik javna Vatrogasne postrojbe grada Splita.

VATROGASNI KUP HRVATSKE u Dugom Ratu

Za posebne zasluge na izuzetno kvalitetnoj organizaciji Plaketu su dobili i vatrogasci Dugog Rata - DVD "Dalmacija" i Općina Dugi Rat.  

Povezani članci

Who's Online

We have 117 guests and one member online

  • admin